PuurZuid

  • Home -
  • Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

Wil jij graag een rol spelen in jouw buurt? Ben je op zoek naar voldoening door het helpen van andere mensen of wil je juist ervaring opdoen met bepaalde werkzaamheden? Kom dan bij ons werken als vrijwilliger! Je bent als vrijwilliger dé toegevoegde waarde voor ons en de buurtbewoners die wij weer in hun kracht laten staan. Door jouw hulp vinden er veel meer activiteiten en diensten plaats, waar je veel buurtbewoners een enorm plezier mee doet en helpt.

Uiteenlopende vacatures

Je kunt als vrijwilliger de meest uiteenlopende vacatures vervullen. Bij elke vacature staat daarom een korte inhoudelijke beschrijving en vind je de naam van de contactpersoon die jou nog meer over de inhoud van de werkzaamheden kan vertellen.
Heb je ideeen voor een nieuwe activiteit? Neem dan contact met ons op!

Aanmelden

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk of je aanmelden? Neem dan contact op met de coördinator vrijwilligerswerk via nummer 020 2359 484. Of stuur een mail naar vrijwilligers@puurzuid.nl. Je kan hiervoor ook het contactformulier gebruiken.

Je wordt na aanmelding uitgenodigd voor een gesprek waarin we jouw wensen en de mogelijkheden bespreken. De vervolg stappen staan beschreven in de samenvatting van de belangrijkste regelingen en richtlijnen. Of lees het vrijwilligersbeleid waarin alles beschreven staat.

Waardering

Onze waardering voor jouw werkzaamheden is niet in geld uit te drukken. Toch hebben wij diverse manieren om je die waardering wél te laten voelen. Bijvoorbeeld door een jaarlijks uitje of etentje, een kerstpakket, een kerstborrel, computerles voor beginners en fitnessmogelijkheden. Je kunt alles over waarderingen vinden in de samenvatting belangrijkste regelingen en richtlijnen en het vrijwilligersbeleid.

Meer lezen over vrijwilligerswerk


De medewerkers van PuurZuid zijn verplicht zich te houden aan het stappenplan van de meldcode voor huiselijk geweld en kindermishandeling.

Stuur dit door
Wilt u een vriend of bekende op de hoogte brengen van deze pagina? Vul dan het onderstaand formulier in!
  1. Uw eigen gegevens

  2. Gegevens van uw vriend(in)

Zoeken