PuurZuid

(Vroeg) Eropaf

(Vroeg) Eropaf heeft als doel bewoners uit Amsterdam Zuid met (een) betalingsachterstand(en) preventief te bezoeken, zodat grote(re) schuldenproblematiek wordt voorkomen.

(Vroeg) Eropaf is een samenwerking tussen Amsterdamse woningcorporaties, Dienst Belastingen Amsterdam, Zilveren Kruis Achmea, energiemaatschappijen, WPI en de instellingen voor maatschappelijke dienstverlening. 

U kunt zich niet zelf aanmelden bij (Vroeg) Eropaf. Medewerkers van (Vroeg) Eropaf zoeken zelf actief contact met de betreffende bewoners. Dit gebeurt telefonisch, per brief en/of met huisbezoek(en). Het contact is geheel vrijwillig en vertrouwelijk.

Samen met u kijken wij hoe uw betalingsachterstand is ontstaan, hoe het kan worden opgelost en hoe u achterstanden in de toekomst kunt voorkomen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u informeren, adviseren en toeleiden naar dienst- en/of hulpverlening.

Heeft u een brief van (Vroeg) Eropaf ontvangen? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens in de brief. U kunt ook een e-mailbericht sturen naar  info.vroegeropaf@puurzuid.nl

Mocht u vragen hebben of ondersteuning willen bij het oplossen van uw schulden, dan kunt u contact opnemen met PuurZuid Schuldhulpverlening.
T: 020 2359 120
E: schuldhulpverlening@puurzuid.nl

Voor andere (hulp)vragen kunt u ook terecht bij PuurZuid, klik hier voor informatie

Stuur dit door
Wilt u een vriend of bekende op de hoogte brengen van deze pagina? Vul dan het onderstaand formulier in!
  1. Uw eigen gegevens

  2. Gegevens van uw vriend(in)

Zoeken