PuurZuid

Werken bij PuurZuid

Bij PuurZuid werken zo'n 100 gedreven en enthousiaste medewerkers om onze cliënten optimaal van dienst te zijn. Daarnaast werken er ruim 200 vrijwilligers die ervoor zorgen dat onze cliënten extra aandacht krijgen of ervoor zorgen dat wij extra diensten kunnen aanbieden.

Wij doen ons werk met veel plezier en altijd met de volgende kernwaarden in gedachten:

 • Klantgericht
 • Verantwoordelijk
 • Professioneel
 • Respect

 

Op dit moment hebben de volgende vacature(s)

Sociaal Juridisch Werker/Sociaal Raadslid (24 uur)

Ben jij iemand die kennis deelt en actief de samenwerking zoekt met collega’s van andere disciplines, waarbij je goed zicht houdt op de afbakening tussen de verschillende taakgebieden? Sta jij stevig in je schoenen en beschik je over improvisatievermogen? Ben jij sociaal vaardig voor het motiveren, stimuleren en instrueren van cliënten? Heb jij een flexibele en oplossing georiënteerde instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bekijk hier de vacature: Sociaal Juridisch Werker

Schuldhulpverlener (36 uur)

Wil jij graag mensen begeleiden die in een problematische schuldensituatie verkeren of dreigen te geraken? Ben jij goed in het analyseren van de oorzaken en de gevolgen van de schuldenproblematiek? Kun jij je cliënt ondersteunen in het voorkomen van nieuwe schulden? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bekijk hier de vacature: Schuldhulpverlener

Sociaal Werker (24 uur)

Kun jij individueel of in groepsverband informatie en advies geven aan burgers zodat deze op de hoogte zijn van de dienstverlening van PuurZuid en andere sociale instellingen in de wijk? Kun jij de hulpvraag in kaart brengen en de cliënt ondersteunen zodat deze na beëindiging van de interventie (weer) op eigen kracht kan functioneren in de maatschappij? Betrekt jij hierbij waar mogelijk  het netwerk van de cliënt en zet jij indien nodig de ondersteuning van vrijwilligers in? Ben jij in staat groepsactiviteiten/trainingen te ontwikkelen en te begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bekijk hier de vacature: Sociaal Werker

Jongeren Schuldhulpverleners (32 uur)

Wil jij werken met jongeren die niet voldoen aan de voorwaarden voor de reguliere schuldhulpverlening? Ben jij goed in het ondersteunen van jongeren bij het oplossen van financiële problemen door middel van advies en begeleiding? Wil jij hen leren om te gaan met geld om financiële problemen in de toekomst te voorkomen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bekijk hier de vacature: Jongeren Schuldhulpverlener

PuurZuid is altijd op zoek naar talent. Staat jouw vacature er niet bij? Neem dan contact op met Jacqy Cleijne, HR-adviseur, telefoon 020 2359 542 of naar solliciteren@desocialemaatschap.nl.

Werken als vrijwilliger

Spreken onze organisatie, werkwijze en kernwaarden jou aan? Kom dan bij ons werken als vrijwilliger! Neem contact op met Nadia van Emmerik. Telefoon 020 2359 484 of e-mail: vrijwilligers@puurzuid.nl
Kijk voor meer informatie op: Werken als vrijwilliger bij PuurZuid.

Stages 

We zien het als onze maatschappelijke taak om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van professionals in opleiding. Hiervoor bieden wij een veilig leerklimaat waar je als stagiaire praktijkervaring kunt opdoen.

Voor medewerkers zijn stagiaires een manier om op de hoogte te blijven van vernieuwingen binnen het vakgebied. Ook kan jouw frisse blik zorgen voor nieuwe impulsen en (werk)gewoontes.

 

PuurZuid biedt binnen de integrale teams en binnen de Jongerenschuldhulpverlening op verschillende locaties voor de volgende opleidingen (erkende)stageplekken aan:


MBO 

 • Sociaal maatschappelijk dienstverlener
 • Medewerker sociale zekerheid
 • Juridisch medewerker openbaar bestuur
 • Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening 


HBO

 • Maatschappelijk werk en Dienstverlening
 • Sociaal Juridische Dienstverlening

 

Stuur dit door
Wilt u een vriend of bekende op de hoogte brengen van deze pagina? Vul dan het onderstaand formulier in!
 1. Uw eigen gegevens

 2. Gegevens van uw vriend(in)

Zoeken