PuurZuid

Werken bij PuurZuid

Bij PuurZuid werken zo'n 100 gedreven en enthousiaste medewerkers om onze cliënten optimaal van dienst te zijn. Daarnaast werken er ruim 200 vrijwilligers die ervoor zorgen dat onze cliënten extra aandacht krijgen of ervoor zorgen dat wij extra diensten kunnen aanbieden.

Wij doen ons werk met veel plezier en altijd met de volgende kernwaarden in gedachten:

 • Klantgericht
 • Verantwoordelijk
 • Professioneel
 • Respect

 

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacature(s):

Sociaal Werker (24 uur)
Als sociaal werker geef je individueel of in groepsverband informatie en advies aan inwoners van Amsterdam-Zuid, zodat deze op de hoogte zijn van de dienstverlening van PuurZuid en andere sociale instellingen in de wijk. Je brengt de hulpvraag in kaart en ondersteunt de cliënt, zodat deze na beëindiging van de interventie (weer) op eigen kracht kan functioneren in de maatschappij.
Bekijk hier de volledige vacature: Sociaal Werker

Sociaal Werker Mantelzorgcoach (28-32 uur)
Weet jij wat mantelzorgers nodig hebben? Omdat jij hier zelf ervaring mee hebt of je interesse er naar uit gaat? Weet jij dat een ander woord voor mantelzorg “liefdevolle betrokkenheid” is? En dat dit zwaar, kwetsbaar en vermoeiend kan zijn. En tegelijkertijd prachtig, intiem en intens. Dat het allemaal gaat om samen zoeken naar evenwicht (hier gaat het vaak mis en dat weet jij), nieuwe rolverdeling in relaties en nieuwe bezigheden die passen. En dat dit vraagt om een goed gesprek. En soms ook om samen praktisch bezig zijn. Ga jij daarnaast helemaal voor een goede samenwerking met familie, buren en zorgorganisaties? En als er niemand is om mee samen te werken: bouw jij dan mee aan een netwerk van betrokkenen? Dan gaan wij voor jou!
Bekijk hier de volledige vacature: Sociaal Werker Mantelzorgcoach

 

PuurZuid is altijd op zoek naar talent. Staat jouw vacature er niet bij? Neem dan contact op met Jacqy Cleijne, HR-adviseur, telefoon 020 2359 542 of naar solliciteren@desocialemaatschap.nl.

Werken als vrijwilliger

Spreken onze organisatie, werkwijze en kernwaarden jou aan? Kom dan bij ons werken als vrijwilliger! Neem contact op met Nadia van Emmerik. Telefoon 020 2359 484 of e-mail: vrijwilligers@puurzuid.nl
Kijk voor meer informatie op: Werken als vrijwilliger bij PuurZuid.

Stages 

We zien het als onze maatschappelijke taak om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van professionals in opleiding. Hiervoor bieden wij een veilig leerklimaat waar je als stagiaire praktijkervaring kunt opdoen.

Voor medewerkers zijn stagiaires een manier om op de hoogte te blijven van vernieuwingen binnen het vakgebied. Ook kan jouw frisse blik zorgen voor nieuwe impulsen en (werk)gewoontes.

De lente in je hoofd en al zin het najaar? En zoek je een leuke stageplek?
Dat komt goed uit! Wij zoeken voor het schooljaar 2018-2019 gemotiveerder HBO-stagiaires!
Bekijk hier openstaande vacaturesWerving stagiaires schooljaar2018-2019

PuurZuid biedt binnen de integrale teams en binnen de Jongerenschuldhulpverlening op verschillende locaties voor de volgende opleidingen (erkende)stageplekken aan:

MBO 

 • Sociaal maatschappelijk dienstverlener
 • Medewerker sociale zekerheid
 • Juridisch medewerker openbaar bestuur
 • Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening 


HBO

 • Maatschappelijk werk en Dienstverlening
 • Sociaal Juridische Dienstverlening

 

Stuur dit door
Wilt u een vriend of bekende op de hoogte brengen van deze pagina? Vul dan het onderstaand formulier in!
 1. Uw eigen gegevens

 2. Gegevens van uw vriend(in)

Zoeken