PuurZuid

Werken bij PuurZuid

Bij PuurZuid werken zo'n 100 gedreven en enthousiaste medewerkers om onze cliënten optimaal van dienst te zijn. Daarnaast werken er ruim 200 vrijwilligers die ervoor zorgen dat onze cliënten extra aandacht krijgen of ervoor zorgen dat wij extra diensten kunnen aanbieden.

Wij doen ons werk met veel plezier en altijd met de volgende kernwaarden in gedachten:

 • Klantgericht
 • Verantwoordelijk
 • Professioneel
 • Respect

 

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacature(s):

Ouderenadviseur (32 uur)

Heb je kennis van de werkterreinen wonen, welzijn en zorg(netwerk) en de sociale kaart van Amsterdam? Sta je stevig in je schoenen en beschik je over improvisatievermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk hier de vacature: Ouderenadviseur in Noord 32 uur

Participatiemedewerker in Noord (24-32 uur)

Ben jij goed in mensen activeren? Kan je goed samenwerken in het formele en informele netwerk van de bewoner? En weet je te binden en verbinden als geen ander? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk hier de vacature: Participatiemedewerker in Noord 24- 32 uur

 

Sociaal Werker/Participatiemedewerker in Amsterdam-Noord (28 uur)

Heb jij ervaring met Schuldhulpverlening? Heb jij kennis van de sociale kaart, regelingen en voorzieningen? Ben jij goed in het werven van belangstellenden en het geven van trainingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bekijk hier de vacature: Sociaal Werker /Participatiemedewerker Noord (28 uur)

Participatiemedewerkers in Amsterdam-Noord (24 uur)

Heb jij affiniteit met ouderen en inwoners met een migratieachtergrond? Kan jij bewoners met dezelfde vraag bij elkaar te brengen? Weet jij te binden en verbinden, ben jij mondig en weet jij te relativeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bekijk hier de vacature: Participatiemedewerker in Noord (24 uur)

Sociaal Werkers (24-32 uur)

Heb jij affiniteit met mantelzorg en participatie? Beweeg jij je graag in het samenspel van informele en formele dienstverlening? Heb jij een stevige persoonlijkheid, ben je pro actief en accuraat? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bekijk hier de vacature: Sociaal Werkers 24-32 uur)

Jongerenschuldhulpverlener in Amsterdam-Noord (32 uur)

Heb jij kennis van financiën, budgettering en administratieve procedures? Heb je affiniteit met diverse culturele achtergronden? Spreek je de taal van de jongeren? Dan zijn we op zoek naar jou!
Bekijk hier de vacature: JSHV in Noord (32 uur)

PuurZuid is altijd op zoek naar talent. Staat jouw vacature er niet bij? Neem dan contact op met Jacqy Cleijne, HR-adviseur, telefoon 020 2359 542 of naar solliciteren@desocialemaatschap.nl.

Uiteraard kan je ook altijd een open sollicitatie sturen. 

Werken als vrijwilliger

Spreken onze organisatie, werkwijze en kernwaarden jou aan? Kom dan bij ons werken als vrijwilliger! Neem contact op met Nadia van Emmerik. Telefoon 020 2359 484 of e-mail: vrijwilligers@puurzuid.nl
Kijk voor meer informatie op: Werken als vrijwilliger bij PuurZuid.

Stages 

We zien het als onze maatschappelijke taak om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van professionals in opleiding. Hiervoor bieden wij een veilig leerklimaat waar je als stagiaire praktijkervaring kunt opdoen.

Voor medewerkers zijn stagiaires een manier om op de hoogte te blijven van vernieuwingen binnen het vakgebied. Ook kan jouw frisse blik zorgen voor nieuwe impulsen en (werk)gewoontes.

 

PuurZuid biedt binnen de integrale teams en binnen de Jongerenschuldhulpverlening op verschillende locaties voor de volgende opleidingen (erkende)stageplekken aan:


MBO 

 • Sociaal maatschappelijk dienstverlener
 • Medewerker sociale zekerheid
 • Juridisch medewerker openbaar bestuur
 • Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening 


HBO

 • Maatschappelijk werk en Dienstverlening
 • Sociaal Juridische Dienstverlening

 

Stuur dit door
Wilt u een vriend of bekende op de hoogte brengen van deze pagina? Vul dan het onderstaand formulier in!
 1. Uw eigen gegevens

 2. Gegevens van uw vriend(in)

Zoeken