PuurZuid

Werken bij PuurZuid

Bij PuurZuid werken zo'n 100 gedreven en enthousiaste medewerkers om onze cliënten optimaal van dienst te zijn. Daarnaast werken er ruim 200 vrijwilligers die ervoor zorgen dat onze cliënten extra aandacht krijgen of ervoor zorgen dat wij extra diensten kunnen aanbieden.

Wij doen ons werk met veel plezier en altijd met de volgende kernwaarden in gedachten:

 • Klantgericht
 • Verantwoordelijk
 • Professioneel
 • Respect

 

Op dit moment hebben wij de volgende vacature open staan:

Administratief medewerker ten behoeve van Schuldhulpverlening (20 uur)

Heb je inzicht in administratieve processen? Ben je nauwkeurig en kun je op de juiste wijze een diversiteit aan gegevens verwerken? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Bekijk hier de volledige vacature: Administratief medewerker in Buitenveldert en Oud-Zuid

Sociaal Werker Vroeg Eropaf (24 uur)
Heb jij een stevige persoonlijkheid, ben je  pro actief en accuraat? Heb jij kennis van psychosociale oorzaken van schuldenproblematiek? En heb jij ervaring in het werkveld? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bekijk hier de volledige vacature: Sociaal Werker Vroeg Eropaf

Ouder-Kind-Adviseur in het OuderKindTeam Amsterdam-Noord(24 uur) 
Ken jij de werkwijze en cultuur van de school? Kan jij daarop aansluiten en weet jij wat het werken in de school binnen passend onderwijs betekent? Kun jij relevante buurtnetwerken in kaart brengen en actief contact leggen met de netwerken? Dan zijn we op zoek naar jou!
Bekijk hier de volledige vacature: Ouder Kind Adviseur

PuurZuid is altijd op zoek naar talent. Staat jouw vacature er niet bij? Neem dan contact op met Jacqy Cleijne, HR-adviseur, telefoon 020 2359 542 of naar solliciteren@desocialemaatschap.nl.

Uiteraard kan je ook altijd een open sollicitatie sturen. 

Werken als vrijwilliger

Spreken onze organisatie, werkwijze en kernwaarden jou aan? Kom dan bij ons werken als vrijwilliger! Neem contact op met Elly Geelkerken of Nadia van Emmerik. Telefoon 020 2359 484 of e-mail: vrijwilligers@puurzuid.nl
Kijk voor meer informatie op: Werken als vrijwilliger bij PuurZuid.

Stages en werken en leren

We zien het als onze maatschappelijke taak om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van professionals in opleidingen binnen de zorg en maatschappelijke dienstverlening. Hiervoor bieden wij een veilig leerklimaat waar je als stagiaire of leerling praktijkervaring kunt opdoen.

Voor medewerkers zijn stagiaires en leerlingen een manier om op de hoogte te blijven van vernieuwingen binnen het vakgebied. Ook kan jouw frisse blik zorgen voor nieuwe impulsen en (werk)gewoontes. 

Stageplaatsen worden bezet door stagiaires zorg en horeca, en in de integrale teams van de maatschappelijke dienstverlening. Dit zijn stagiaires van verschillende niveau’s tot en met re-integratie trajecten. Tevens zijn er stageplekken voor stagiaires uit het praktijkonderwijs, en stagiaires uit verscheidene re-integratie trajecten.

Op dit moment bieden wij zo’n 25 leer- en stageplekken.

PuurZuid biedt binnen de integrale teams en binnen de Jongerenschuldhulpverlening op verschillende locaties voor de volgende opleidingen (erkende)stageplekken aan: 

MBO 

 • Sociaal maatschappelijk dienstverlener
 • Medewerker sociale zekerheid
 • Juridisch medewerker openbaar bestuur

Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening 

HBO

 • Maatschappelijk werk en Dienstverlening
 • Sociaal Juridische Dienstverlening

 

Stuur dit door
Wilt u een vriend of bekende op de hoogte brengen van deze pagina? Vul dan het onderstaand formulier in!
 1. Uw eigen gegevens

 2. Gegevens van uw vriend(in)

Zoeken