PuurZuid

Werken bij PuurZuid

Bij PuurZuid werken zo'n 100 gedreven en enthousiaste medewerkers om onze cliënten optimaal van dienst te zijn. Daarnaast werken er ruim 200 vrijwilligers die ervoor zorgen dat onze cliënten extra aandacht krijgen of ervoor zorgen dat wij extra diensten kunnen aanbieden.

Wij doen ons werk met veel plezier en altijd met de volgende kernwaarden in gedachten:

 • Klantgericht
 • Verantwoordelijk
 • Professioneel
 • Respect

 

Op dit moment hebben wij de volgende vacature(s):

Outreachend Schuldhulpverlener voor team Vroeg Eropaf

Heb je inzicht in financiën, budgettering en administratieve procedures? Ben je bekend met diverse culturele achtergronden? En sta je stevig in je schoenen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees hier verder: Schuldhulpverlener Vroeg Eropaf

Applicatiebeheerder/ Informatie Analist

Heb jij ervaring met data analyse? Kun jij wensen en behoeften binnen de organisatie vertalen naar een applicatie? Ben jij goed in het signaleren van risico's en knelpunten? En bezit je ook nog uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan zijn we op zoek naar jou! Applicatiebeheerder/Informatieanalist

Schuldhulpverlener Amsterdam-Noord (24 uur)
Heb je een dienstverlenende, flexibele en klantgerichte instelling? Kun jij als geen ander mensen begeleiden die in een problematische schuldensituatie verkeren? Dan zijn we op zoek naar jou!
Lees hier verder: Schuldhulpverlener

Ouderenwerker Amsterdam-Noord (20 uur)
Werk jij graag met ouderen? Wil jij ouderen helpen zelfstandig te worden en te blijven? Heb jij kennis van de sociale kaart en heb je ervaring met Regas? Dan is Doras op zoek naar jou! 
Lees hier verder: Ouderenwerker

PuurZuid is altijd op zoek naar talent. Staat jouw vacature er niet bij? Neem dan contact op met Jacqy Cleijne, HR-adviseur, telefoon 020 2359 542 of naar solliciteren@desocialemaatschap.nl.

Uiteraard kan je ook altijd een open sollicitatie sturen. 

Werken als vrijwilliger

Spreken onze organisatie, werkwijze en kernwaarden jou aan? Kom dan bij ons werken als vrijwilliger! Neem contact op met Nadia van Emmerik. Telefoon 020 2359 484 of e-mail: vrijwilligers@puurzuid.nl
Kijk voor meer informatie op: Werken als vrijwilliger bij PuurZuid.

Stages 

We zien het als onze maatschappelijke taak om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van professionals in opleiding. Hiervoor bieden wij een veilig leerklimaat waar je als stagiaire praktijkervaring kunt opdoen.

Voor medewerkers zijn stagiaires een manier om op de hoogte te blijven van vernieuwingen binnen het vakgebied. Ook kan jouw frisse blik zorgen voor nieuwe impulsen en (werk)gewoontes.

 

PuurZuid biedt binnen de integrale teams en binnen de Jongerenschuldhulpverlening op verschillende locaties voor de volgende opleidingen (erkende)stageplekken aan:


MBO 

 • Sociaal maatschappelijk dienstverlener
 • Medewerker sociale zekerheid
 • Juridisch medewerker openbaar bestuur
 • Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening 


HBO

 • Maatschappelijk werk en Dienstverlening
 • Sociaal Juridische Dienstverlening

 

Stuur dit door
Wilt u een vriend of bekende op de hoogte brengen van deze pagina? Vul dan het onderstaand formulier in!
 1. Uw eigen gegevens

 2. Gegevens van uw vriend(in)

Zoeken