PuurZuid

PuurZuid

PuurZuid is een open, vernieuwende organisatie op het gebied van maatschappelijke dienstverlening. Wij denken in alle buurten en wijken van Amsterdam-Zuid positief mee en bieden wat u wenst en nodig heeft. Dicht bij huis, betrouwbaar en van uitstekende kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u ons laat weten wat we voor u kunnen doen, want u staat centraal bij ons. Kijk op de pagina contactgegevens hoe en waar u ons kunt bereiken. Een e-mail sturen kan ook: info@puurzuid.nl.

Op 1 januari 2016 is PuurZuid gefuseerd met Stichting Doras, een maatschappelijk dienstverlener in Amsterdam-Noord. Samen met Doras valt PuurZuid onder de koepelstichting De Sociale Maatschap. Hoe de organisatie van De Sociale Maatschap eruit ziet laat ons organogram zien.

Helpt u ons om waar wij voor staan waar te maken? Kijk dan voor de vacatures op Werken bij PuurZuid of voor vrijwilligersvacatures op Vrijwilligerswerk.

Wij hebben een duidelijk beeld van onze werkzaamheden en hebben deze verwoord in onze Visie.

Onder Bestuur en Toezicht kunt u lezen hoe toezicht wordt gehouden op het bestuur en op de algemene gang van zaken bij PuurZuid.

Bent u ondanks onze inspanningen niet tevreden? Op de pagina klachtenregeling kunt u lezen hoe wij uw klacht oplossen.

De jaardocumenten van PuurZuid zijn terug te vinden op: https://www.jaarverslagenzorg.nl/.

Giften

Stichting PuurZuid is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat u giften aan PuurZuid onder bepaalde voorwaarden kunt aftrekken van de belasting. Kijk voor deze voorwaarden op de website van de Belastingdienst.

 

De medewerkers van PuurZuid zijn verplicht zich te houden aan het stappenplan van de meldcode voor huiselijk geweld en kindermishandeling.

Stuur dit door
Wilt u een vriend of bekende op de hoogte brengen van deze pagina? Vul dan het onderstaand formulier in!
  1. Uw eigen gegevens

  2. Gegevens van uw vriend(in)

Zoeken