PuurZuid

Laatste nieuws

  • Home

Nieuwsarchief per categorie

Donderdag 12 april: Gratis hulp van een advocaat voor jongeren!

Vanwege het succes in maart, ook in april een Juridisch Spreekuur vanuit het Jongeren Service Punt en PuurZuid in samenwerking met Advocatenkantoor Kennemer Advocaten.

Wanneer: donderdag 12 april
Hoe laat: vanaf 15:00 uur
Waar: Gerad Callenburgstraat 38

Tijdens dit spreekuur kunnen jongeren vrijblijvend en gratis terecht voor juridische vragen en ondersteuning van een advocaat.

Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld; verkeersstrafzaken, CJIB-zaken (dreiging gijzeling), niet verkrijgen van VOG, geweldsdelicten, opium (drugs) zaken, weigering teruggave in beslag genomen zaken/goederen, schadevergoeding na voorlopige hechtenis, OM- zaken (TOM zitting, strafbeschikking, transactie etc.), penitentiair/detentierecht (o.a. verlof, strafonderbrekingen, overplaatsingen, klachten binnen detentie).

Graag vooraf aanmelden via: info@jspwest.nl of jshvwest@puurzuid.nl dan kunnen we rekening houden met je komst. Je wordt dan ingedeeld voor een persoonlijk gesprek met één van de advocaten.

Vaste begeleiders van organisaties, een familielid of vriend(in) zijn van harte welkom om aan te sluiten tijdens dit gesprek!

Foto: Louke en Mirthe

Zoeken